Întrebări și răspunsuri

1. Este posibil de a instala plase împotriva insectelor la ferestre din plastic?

Desigur, pentru că o plasă împotriva insectelor  este necesară  în timpul verii , cînd insectele sunt deosebit de active. Mai mult decît atît,  plasele de țintari protejează și de puf de plop. Acest lucru este deosebit de important, deoarece  de acest puf este imposibil de a scăpa pînă la sfîrșitul lunii iulie.

2. Este adevărat că ferestre din plastic se topesc la soare?

Nu, acest lucru nu este posibil, deoarece la fabricarea  ferestrelor din plastic se utilizează materiale rezistente la căldură, care nu sunt numai capabil să suporte căldurile de vară, dar, de asemenea sunt mai fiabile în comparație cu lemn sau aluminiu într-o situație de incendiu.

3. Cum să îngrijim de ferestrele din PVC pentru ale prelungi viața lor?

Îngrijirea ferestrelor din plastic este destul de simplu și nu necesită mult efort. Pentru a vă asigura că ferestrele sunt în ordine e suficient a le șterge de murdărie și praf. Feroneria ferestrelor necesită a fi unsă de două ori pe an, cu ulei ce nu conține substanțe acide și smoală. Pentru a menține elasticitatea cauciucului utilizat la ermetizarea geamurilor termopan se recomandă curățarea și prelucrarea acestora, o dată pe an, cu ajutorul creionului sau spray-ului pe baza de ulei. Cu toate acestea, durata de viață a structurilor din PVC măsurată în zeci de ani.

4. Cu ce se recomandă să spălăm ferestrele din plastic?

Modul de îngrijire a profilului din plastic este următor: se spală cu soluție simplă de apă cu săpun sau se folosesc soluții speciale care nu conțin clor, substanțe abrazive sau acetonă. Specialiștii recomandă utilizarea soluțiilor speciale profesionale pentru curățarea ferestrelor din PVC, care pot fi găsite în magazinele specializate sau la furnizorii de profil PVC.

5. Ce se poate face cu zgârieturi de pe ramă?

Exista soluții profesionale pentru înlăturarea zgîrieturilor   de pe profilele din PVC. În orice magazin de materiale de construcții sunt o mulțime de chituri pentru restaurarea profilelor din PVC. Putem recomanda un rectificativ german pentru PVC Cosmofen RM, care este destinat  special pentru acest scop și are proprietate de viscozitate, așa că nu se întinde pe suprafețe verticale.

6. Au nevoie de o izolație suplementară ferestre din plastic și cum se face?

Nu, nu este necesar, deoarece una dintre condițiile pentru ferestrele moderne  este nivelul ridicat de izolare. Și ar trebui să fie suficient pentru a asigura  condiții confortabile de trai. Rezolvarea optimă acestei  problemei este geam termoizolant. Dacă aveți întrebări, suntem bucuroși să vă răspundem. Temele vor fi actualizate în mod regulat. În cazul în care un comentariu lipsește, nu fiți dezamăgit, cu siguranță articolul dvs. va fi adăugat pe listă în timpul apropiat.

Doriți să beneficiați
de ofertă?

1

Completați formularul

2

Vă contactăm pentru detalii

3

Obțineți o măsurare gratuită